-

Jognyilatkozat

A minisziget.hu oldal üzemeltetője a Fucsinta Kft. (2040 Budaörs, Vak Bottyán u. 29.)
továbbiakban: Szolgáltató.

A minisziget.hu weblapon megjelenő LEGO, LEGOLAND, DUPLO, BELVILLE, BIONICLE, BLOCK-O-DILE, CLIKITS, DUPLO, EXO-FORCE, KNIGHTS KINGDOM, MINDSTORMS, QUATRO, ROBOTICS INVENTION SYSTEM logók a LEGO Group védjegyei. Az ezkhez kapcsolódó grafikai, technikai elemek és tartalom a LEGO Group kizárólagos tulajdonát képezik.
Az egyéb grafikai, technikai elemek és tartalmak a Szolgáltató kizárólagos tulajdonát képezik. Ezek felhasználása külön engedélyhez kötött, előzetesen a jogtulajdonos, jogtulajdonosok írásos beleegyezésével.

Regisztráció

Áruházunkban történő vásárlás regisztrációhoz kötött, de a regisztráció önmagában nem jelenti szerződés létrejöttét a felhasználó és a Szolgáltató között. A megrendelések feladása kizárólag elektronikus úton a minisziget.hu weboldalon keresztül lehetséges.

A vásárló teljes felelősséggel tartozik a felhasználónevének és jelszavának felhasználásával adott megrendelésekért. Ezért kérjük gondosan őrizze felhasználónevét és jelszavát egy esetleges illetéktelen hozzáférés elkerülése végett! A regisztráció során tévesen megadott adatokból eredő hibás teljesítésért a Szolgáltató semmilyen felelősséget nem vállal.

A Szolgáltató fenntartja a jogot, hogy felhasználónevet töröljön, vagy használatát felfüggessze, különösen, ha a regisztráció során megadott adatok valódisága kérdéses vagy értelmezhetetlen, vagy amennyiben annak használata mások jogainak vagy más egyéb jogszabály megsértésével járhat.

Adatvédelem

A regisztrációval a vásárló hozzájárul ahhoz, hogy megadott adatait a Szolgáltató nyilvántartásba vegye, és az 1992. LXIII. tv. előírásainak megfelelően kezelje. A regisztrációkor megadott személyes adatokat cégünk bizalmasan kezeli, azokat csak kizárólag a rendelés teljesítésének érdekében használja fel.

Elfogadom, hogy bankkártyás fizetési mód választása esetén, a Fucsinta Kft által üzemeltetett minisziget.hu felhasználói adatbázisában tárolt alábbi személyes adataim átadásra kerüljenek a OTP Mobil Kft. (1093 Budapest, Közraktár u. 30-32.), mint adatkezelő részére. A továbbított adatok köre: felhasználónév, vezetéknév, keresztnév, ország, telefonszám, e-mail cím.  
Az  adattovábbítás  célja:  a  felhasználók  részére  történő  ügyfélszolgálati  segítségnyújtás,  a Tranzakciók visszaigazolása és a felhasználók védelme érdekében végzett fraud-monitoring.

Termékek

A Szolgáltató mindent megtesz a webáruházban megjelenő információk pontosságáért, de minden igyekezetünk ellenére az esetleg előforduló hibákért felelősséget nem vállalunk. Ilyen esetben a vásárló elállhat a hibás adatokkal közölt termék(ek) átvételétől. Fenntartjuk a jogot a termékekre vonatkozó információk megváltoztatására.

A Szolgáltató vállalja, hogy megtesz mindent a saját hatáskörén belül, hogy a megrendelt termékeket a visszaigazolt megrendelésnek megfelelően leszállítsa. Azonban Szolgáltató elhárít mindennemű felelősséget, ha a megrendelést, részben vagy teljesen, önhibáján kívül, vagy készlethiány miatt nem tudja teljesíteni.

Webáruházunkban a termékek és szolgáltatások feltüntetett árai tartalmazzák az ÁFA-t. Ettől a gyakorlattól való esetleges eltérést külön jelöljük.

Megrendelés, a szerződés létrejötte

Rendelésének beérkezéséről rendszerünk automatikusan e-mailben összesítést küld. A megrendelés elfogadásáról szintén e-mailben értesítjük, ami egyben  a szerződés létrejöttét jelenti a felhasználó és a Szolgáltató között.

A Szolgáltató fenntartja magának a jogot, hogy a rendelés teljesítését felfüggessze, vagy a megrendelést törölje.

A megrendelés visszavonását a vásárló ügyfélszolgálatunknál kezdeményezheti mindaddig, amíg a rendelés feldolgozásának során az elkészített csomagot a Szolgáltató kiszállításra elő nem készítette. Ezt követően csak a szerződéstől való elállás szabályainak alkalmazásával van erre lehetőség.

A megrendelés(ek) aktuális állapotát a vásárló a webáruházba való bejelentkezést követően a „Megrendeléseim” személyes menüpont alatt ellenőrizheti.

Fizetés, Szállítás

A megrendelt termékek, illetve a hozzá kapcsolódó díjak ellenértékét készpénzzel (utánvét) vagy banki átutalással lehet kiegyenlíteni.

Szolgáltató a megrendelt termékek kézbesítéséhez futárcég szolgáltatását veszi igénybe. A webáruházban megadott szállítási idő és költség adatok belföldi megrendelésre és kiszállításra vonatkoznak. A rendelések kiszállítását szerződéses partnerünk Magyarország területén a csomagátvételt követően 24 órán belül, munkanapon, munkaidőben teljesíti. A csomag átadásáról e-mail üzenetben értesítést küldünk.

Személyes átvételre előzetes egyeztetést követően van lehetőség.

Külföldi rendelés esetén kérjük, vegye fel a kapcsolatot vevőszolgálatunkkal.
 

Áruátvétel

Az áru átadása a címzett vagy más olyan személyek aláírása ellenében történik, akikről a körülmények szerint feltételezhető, hogy jogosultak az áru átvételére. Ide sorolandók mindenekelőtt a címzett helyiségeiben jelen lévő személyek és a meghatalmazással rendelkezők.

A kiszállítás meghiúsulása esetén a Szolgáltató vállalja, hogy megkísérli a vásárló által megadott telefonszámon vásárlót elérni, azonban ennek sikertelensége esetén vagy amennyiben az áruszállító megérkezésétől számított 10 percen belül az áru átvételére jogosult személy hiánya miatt meghiúsul az áruátvétel, úgy a nem teljesítés Szolgáltatónak nem róható fel.

Az áru átvétele után kérjük, minden esetben vizsgálja meg a küldemény tartalmát! A termék(ek) bármely hibájáról haladéktalanul (de legkésőbb az áru átvételének napján) köteles a Szolgáltatót tájékoztatni e-mailben és telefonon. Ha az átvételt követően még aznap a hibát nem jelzi a Szolgáltató felé, akkor elveszíti azon jogát, hogy a hiba vonatkozásában bármilyen igénnyel éljen!
Amennyiben a hibát jelezte felénk, akkor a hibás terméket visszavesszük vagy kicseréljük.

Elállás

A távollevők között kötött szerződésekről szóló 17/1999. (II. 5.) Kormányrendelet alapján elállási jog (a termék visszaküldésének joga) illeti meg a vásárlót amennyiben vásárló a küldemény teljes tartalmát a kézhezvételétől számított 8 napon belül sértetlenül (!), visszaküldi (számla másolatával együtt). Ebben az esetben a termék(ek) vételárát visszafizetjük a vásárlónak. A visszajuttatandó terméke(ek) szállítási költségei vásárlót terhelik.

Felelősség

A minisziget.hu domain alatt működő webáruházat a Fucsinta Kft. (Cg:13-09-110506 [Pest Megyei Cégbíróság], adószám:13842619-2-13) üzemelteti.

A Fucsinta Kft. nem vállal felelősséget a szolgáltatás leállásából eredő, és/vagy az esetleges üzleti vagy magántermészetű információk elvesztéséből vagy egyéb anyagi veszteségből fakadó károkért.

Jelen nyilatkozat szerves részét képezi a 45/2014. (II. 26.) Korm. rendelet hatályos szövege.

kosár
Az Ön kosara üres
Elérhetőségek:
E-mail:
vevoszolgalat(kukac)minisziget.hu
Tel:  06-30-238-5339
Facebook:  [ link ]