-

Regisztráció

A regisztrációval és a rendszer használatával Ön elfogadja a Felhasználási Feltételeket, és a Jognyilatkozatban közölteket. Ezek egyúttal a vásárló és a Fucsinta Kft. között létrejövő szerződés részét is képezik, ezért kérjük, figyelmesen olvassa el ezeket!

A www.minisziget.hu domain alatt működő webáruházat a Fucsinta Kft. üzemelteti. Cg:13-09-110506 [Pest Megyei Cégbíróság], adószám:13842619-2-13

Áruházunkban történő vásárlás regisztrációhoz kötött, de a regisztráció önmagában nem jelenti szerződés létrejöttét a felhasználó és a Fucsinta Kft. között. A megrendelések feladása kizárólag elektronikus úton lehetséges, interneten keresztül a bolt webcímén.

A regisztráció során tévesen megadott adatokból eredő hibás teljesítésért a Fucsinta Kft. semmilyen felelősséget nem vállal. Rendelésének beérkezéséről rendszerünk automatikusan e-mailben összesítést küld. A raktárkészlet foglalásról, és a megrendelés elfogadásáról szintén külön e-mailben értesítjük, ami egyben megerősíti a vásárlás Ön által megjelölt feltételeit, összegét. Amennyiben utólag hibát talált a megrendelésének adatai között, kérjük haladéktalanul értesítse cégünket e-mailben, vagy telefonon!

A vásárló teljes felelősséggel tartozik a felhasználónevének és jelszavának felhasználásával adott megrendelésekért. Ezért kérjük, gondosan őrizze felhasználónevét és jelszavát, egy esetleges illetéktelen hozzáférés elkerülése végett.

A Fucsinta Kft. mindent megtesz az áruházban megjelenő információk pontosságáért, de minden igyekezetünk ellenére előforduló hibákért felelősséget nem vállalunk. Ilyen esetben a vásárló elállhat a hibás adatokkal közölt termék megrendelésétől. Nem tudunk felelősséget vállalni továbbá azért, ha a megrendelést cégünk részben vagy teljesen önhibáján kívül, vagy készlethiány miatt nem tudja teljesíteni.

A Fucsinta Kft. nem vállal felelősséget a szolgáltatás leállásából eredő, és/vagy az esetleges üzleti vagy magántermészetű információk elvesztéséből vagy egyéb anyagi veszteségből fakadó károkért.

kosár
Az Ön kosara üres
Elérhetőségek:
E-mail:
vevoszolgalat(kukac)minisziget.hu
Tel:  06-30-238-5339
Facebook:  [ link ]